Säkerhetsbesiktning

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”33″ title=”Genvägar”][vc_wp_posts title=”” number=”5″ show_date=”1″][vc_custom_heading text=”Ladda ner” font_container=”tag:h2|font_size:12|text_align:left”][cms_file_download cms_template=”cms_file_download–layout3.php” styles=”style2″ file=”2138″ title=”Nyckelkvittenskort”][vc_empty_space height=”20px”][cms_file_download cms_template=”cms_file_download–layout3.php” styles=”style2″ file=”2140″ title=”NyckelCylinderrekvisitioner”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css=”.vc_custom_1542233725243{margin-bottom: 0px !important;}”]

Säkerhetsbesiktning

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”3″ el_width=”10″ accent_color=”#e77d27″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Tjuven söker värdeföremål och pengar, men vill absolut inte bli upptäckt och avslöjad. Därför letar hen efter husets svaga punkter som gör det möjligt att tyst och snabbt ta sig in och ut.

Ta på dig tjuvens ögon och kolla över ditt hus. Vilken väg är bäst och snabbast för att komma in? Och hur skulle du enklast ta dig ut med alla värdesaker? Om du tycker det verkar enkelt, så kan du bara tänka dig vad den erfarne tjuven tycker.

Om du vill ha hjälp att kolla över de svaga punkterna i ditt hus så kan vi på Lås & Säkerhet göra en kostnadsfri säkerhetsbesiktning av ditt hem. Vi tittar över säkerheten på dina dörrar och fönster samt om du vill, de som finns inne i din bostad.

Vi lyssnar till dina önskemål, väger in vad försäkringsbolagen säger och ger våra tips. Om du sedan behöver förbättra något, så kan vi utföra jobbet, eller om du vill göra det själv.

Huvudsaken är att det blir rätt, säkert och snyggt.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3006″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]