Låssystem

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1543827046472{margin-bottom: 0px !important;}”]

Låssystem

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”3″ el_width=”10″ accent_color=”#e77d27″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”43″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Låssystem

Låssystemet i en fastighet utgör grunden för att rätt personer får tillträde till rätt dörrar och systemet har därmed ett stort värde. Dels som skydd av fastigheten och dess inventarier och dels som låssystem i sig själv.

När vi tar fram ett låssystem till en fastighet så gör vi, oftast tillsammans med kunden, en genomgång av objektet. I vissa fall genom en okulär besiktning, i andra fall genom att använda ritningar. Oftast är det en kombination av båda. I detta arbete skall alla påverkande faktorer tas med i beräkningen. Ett illa upplagt låssystem kan leda till förtida utbyte.

Med dagens moderna teknik kan vi ta fram låssystem med lång livslängd, bra flexibilitet och kontroll. Med ett nyckeladministrationsprogram ser vi till att alla nycklar och cylindrar i ett låssystem kommer på rätt plats.

Vi jobbar dagligen med beräkning och projektering av låssystem och har mångårig erfarenhet av stora låssystem åt exempelvis bostadsbolag och industrier. Vi använder oss i huvudsak av dessa marknadsledande fabrikat: Alfa, Assa, Evva och Kaba.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]