Utbildning

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1544294637973{margin-bottom: 0px !important;}”]

Utbildning

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”3″ el_width=”10″ accent_color=”#e77d27″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”43″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Utbildning

Vi erbjuder många olika utbildningar runt lås & säkerhetsfrågor och har flera färdiga utbildningspaket. Vi kan dessutom utforma kurser efter dina specifika behov.

Utbildningslängden varierar beroende på inriktning och innehåll och genomförs som hel- eller halvdagsutbildning. Vi varvar ofta teori med praktik och ordnar med fika och lunch i våra lokaler.

Några av de grupper som vi utbildar:

  • Industri- och fastighetspersonal
  • Polis- och räddningspersonal
  • Bostadsrättsföreningar
  • Kommun- och landstingspersonal

Då vi använder oss av mycket teknik, verktyg, demoutrustning och andra hjälpmedel, vill vi helst hålla utbildningar i våra egna lokaler men vi kan i vissa fall, även komma ut till din verksamhet.

Utbildarna har mångårig erfarenhet av sina respektive ämnesområden, vilket borgar för en gedigen och aktuell utbildning. Kontakta oss gärna om du har frågor omkring våra utbildningar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]